Incepand de maine putem sa ne inscriem la Loteria Vizelor 2014! Iata mai jos tot ce trebuie sa faci pentru a  te inscrie in acest program.

Ambasada Statelor Unite anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2014. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2014.

Înregistrările pentru programul DV-2014 trebuie transmise electronic în perioada care începe marţi, 2 octombrie 2012 şi se încheie sâmbătă, 3 noiembrie 2012.  Înregistrarea începe şi se încheie la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4). Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare.

Inregistrările pentru programul de imigrare în Statele Unite ale Americii trebuie transmise electronic în perioada care începe marţi, 2 octombrie 2012 şi se încheie sâmbătă, 3 noiembrie 2012.

Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Cerinţele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie care se califică. Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*NET OnLine(www.onetonline.org) a Departamentului Muncii al SUA.

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer.  Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 1 mai 2013 şi până la data de 30 iunie 2014.

Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2014. Departamentul de Stat nu va trimite prin poştă scrisori către cei selecţionaţi în cadrul programului Diversity Visa. Cei care au fost selecţionaţi nu vor mai primi înştiinţări despre selecţionarea lor prin e-mail. Ambasada SUA nu face publică lista câştigătorilor.

http://www.emigrantul.ro/wp-content/uploads/2012/02/harta-ro-us.jpghttp://www.emigrantul.ro/wp-content/uploads/2012/02/harta-ro-us-150x150.jpgRedactiaSUA - Canadaautorizare,cerinte,cum sa plec in america,cum sa plec in state,cum sa solicit o viza sua,emigrare in sua,imigrare in sua,loteria vizelor,programul de imigrare,solicitantIncepand de maine putem sa ne inscriem la Loteria Vizelor 2014! Iata mai jos tot ce trebuie sa faci pentru a  te inscrie in acest program.Ambasada Statelor Unite anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2014. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe...Gazeta romanilor de pretutindeni | Stiri si informatii despre diaspora | Anunturi cu locuri de munca din strainatate | Anunturi gratuite