Un alt roman a deschis langa restaurantul lui Cristi Borcea un alt restaurant, care se pare la prima vedere ca are mult mai multi clienti decat restaurantul bossului dinamovist. Restaurantul se numeste Transylvania , si are specific romanesc, caracter bar& grill, program artistic seara, si a inceput sa atraga din ce in ce mai multi clienti in detrimentul restaurantulul ” La vendetta” al lui Cristi Borcea.

Care, ca o ironie, a fost născută tot de un român. John Băleanu (foto stânga), plecat din România în SUA, la Miami, în urmă cu mai mult timp, şi-a deschis şi el un restaurant, „Transylvania Restaurant”, cu specific apropiat de „bar & grill”-ul lui Borcea, aflat pe acelaşi bulevard, Hollywood.

Diferenţa dintre cele două localuri este că al lui Băleanu găzduieşte şi programe artistice cu cântăreţi şi actori români pentru diaspora. Desigur, conaţionalii noştri stabiliţi în acea zonă preferă să meargă la „Transylvania” şi din nostalgia vremurilor în care frecventau show-urile din ţară. De exemplu, week-endul trecut au susţinut spectacole Mirabela Dauer, Raoul, Maria Dragomiroiu şi Nicu Paleru. Un bilet de intrare a costat 30 de dolari. Localul lui Borcea funcţionează mult mai simplu: serveşte mâncare şi mai este dotat cu plasme, pe care se pot urmări diferite meciuri din diferite sporturi. Totuşi, şi dinamovistul se poate lăuda cu un eveniment major petrecut la restaurantul lui. În 1991, pe când localul se numea „Rainbo Caffe”, regizorul Martin Scorsese a filmat în acea incintă o scenă din filmul „Cape Fear”, în care au fost distribuiţi Robert De Niro, Nick Nolte şi Jessica Lange. Deşi Cristi Borcea s-a asociat într-o afacere în SUA şi mai e şi proprietarul unui apartament, acţionarul lui Dinamo nu poate obţine cetăţenia americană simplu. El şi soţia lui vor depune în SUA actele pentru obţinerea cărţii verzi, care le-ar oferi dreptul de reşedinţă permanentă. Acum, familia Borcea zboară la Miami cu viză turistică. Peste 7-8 ani de la primirea cărţii verzi, ei vor deveni americani cu acte în regulă.

foto : www.click.ro

http://www.emigrantul.ro/wp-content/uploads/2012/01/Restaurantul-de-la-Miami.jpghttp://www.emigrantul.ro/wp-content/uploads/2012/01/Restaurantul-de-la-Miami-150x150.jpgRedactiaEuropaafrica,america,america de sud,american,anunt,anuntul gratuit,anunturi,anunturi gratis,anunturi pe net,australia,china,chinez,chinezesc,dragon,dragonul rosu,europa,germania,imobiliare,israel,italia,japonez,locuri munca,mica publicitate,munca,orient,program,program tv,prosportUn alt roman a deschis langa restaurantul lui Cristi Borcea un alt restaurant, care se pare la prima vedere ca are mult mai multi clienti decat restaurantul bossului dinamovist. Restaurantul se numeste Transylvania , si are specific romanesc, caracter bar& grill, program artistic seara, si a inceput sa atraga...Gazeta romanilor de pretutindeni | Stiri si informatii despre diaspora | Anunturi cu locuri de munca din strainatate | Anunturi gratuite