O tanara din Romania, plecata in Italia acum o luna de zile  din dorinta de castiga bani si de a-si face un rost , a sfarsit intr-un mod crunt incat pana si anchetatorii au ramas uluiti. Pentru 2.000 de euro, o romanca de 24 de ani, care incerca sa-si faca un rost prin Italia, a sfarsit intr-un mod cumplit. A fost torturata inainte de a fi ucisa, iar carabinierii au arestat deja patru italieni, pe care ii banuiesc ca au comis aceasta atrocitate drept razbunare.

Cristina Andreea Marin era in Italia de numai o luna. Era dansatoare de profesie si isi gasise o slujba la Porto Recanati, o statiune de la Marea Adriatica. Tot acolo a fost gasit si cadavrul ei, pe jumatate ingropat in nisipul de pe plaja. Principalul suspect este un barbat de 57 de ani, despre care anchetatorii spun ca ar fi omorat-o pe romanca, pentru ca rupsese relatia cu el si ii ceruse in trecut mari sume de bani. Acum, el si fiul sau de 26 de ani sunt acuzati ca si-au dus planul de razbunare pana la crima. Anchetatorii sustin  ca tanara a fost acostata de cei 4 agresori, la ora 4 dimineata, cand se intorcea de la clubul in care dansa. Au asteptat-o in scara blocului si cand romanca a vrut sa urce in lift, au atacat-o si au tarat-o pe plaja din apropiere. Acolo au torturat-o, inainte de a o ucide. Pana si procurorii italieni, obisnuiti cu executiile in stil mafiot, s-au ingrozit cand au vazut urmele de lovituri de pe trupul femeii. Investigatorii mai vorbesc de o datorie a fetei catre cei doi, tata si fiu, de 2.000 de euro. Ei nu exclud ca fata sa fi fost obligata sa se prostitueze pentru ei. Din cate se pare, ceilalti doi atacatori le-au oferit detaliile anchetatorilor, in speranta unei intelegeri ulterioare, pentru o pedeapsa mai mica.

http://www.emigrantul.ro/wp-content/uploads/2012/01/crima-pe-coasta-adriaticii-la-porto-recanatti.jpghttp://www.emigrantul.ro/wp-content/uploads/2012/01/crima-pe-coasta-adriaticii-la-porto-recanatti-150x150.jpgRedactiaEuropacrima,italia,mare,marea mediterana,Porto Recanatti,rece,romanii din italia,sange,spital,spitalul de urgenta,statiune la marea adriatica,tarmO tanara din Romania, plecata in Italia acum o luna de zile  din dorinta de castiga bani si de a-si face un rost , a sfarsit intr-un mod crunt incat pana si anchetatorii au ramas uluiti. Pentru 2.000 de euro, o romanca de 24 de ani, care incerca sa-si faca...Gazeta romanilor de pretutindeni | Stiri si informatii despre diaspora | Anunturi cu locuri de munca din strainatate | Anunturi gratuite