[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

164 de români au primit servicii consulare la Sassari (Sardinia)

În perioada 27-30 octombrie 2020, o echipă a Secției Consulare a Ambasadei României în Republica Italiană s-a aflat la Sassari, în Insula #Sardinia, pentru a acorda #AsistențăConsulară în regim itinerant cetățenilor români rezidenți în zonă.
     
     În cele patru zile de activitate, echipa consulară a furnizat 𝟯𝟯𝟰 de servicii consulare, dintre care 116 pașapoarte, 32 de titluri de călătorie și 186 de procuri, adeverințe și documente de stare civilă, caziere judiciare și alte solicitări de obținere de acte din România. De asemenea, au fost efectuate servicii consulare pentru un cetățean român aflat în stare de arest la domiciliu.
       În total, peste 𝟭𝟲𝟰 de persoane au beneficiat de servicii consulare direct în localitatea Sassari din Sardinia, fără a fi nevoiți să se deplaseze la Roma și cu posibilitatea de a obține informații consulare și programări din timp, evitând astfel timpi de așteptare suplimentari. Reamintim că, pentru a facilita accesul cetățenilor români rezidenți în Sardinia la serviciile oferite de consulatul itinerant, Ambasada a anunțat cu mai mult de două săptămâni înainte organizarea acestuia, pe site-ul și pagina Facebook a instituției.
       Cu prilejul deplasării în Sardinia, coordonatorul Secției Consulare a Ambasadei României în Republica Italiană, Dan Fulga, a avut o întâlnire cu secretarul general CGIL Sassari, Maria Francesca Nurra și cu secretarul general al Filcams CGIL Sassari, Maria Teresa Sassu, mulțumindu-le acestora pentru sprijinul acordat în buna organizare a consulatului itinerant.
|Comunicat al Ambasadei României la Roma

Lasă un răspuns