[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

20.000 lei pentru gunoaiele aruncate? Primăria Panciu a decis să le îngroape

       În urma materialului din 23 februarie, în care prezentam situația alarmantă a gunoaielor aruncate de Primăria Panciu în zona Hăulita, iată că de data aceasta Garda de Mediu s-a deplasat în aceeași zi, efectuând un control atât al zonei afectate cât și al documentelor. 

        Controlul a durat până seara târziu, în jurul orei 20, iar consecința a fost amendarea instituției primăriei cu 20.000 de lei și obligația acesteia de a curăța zona. 

Primarul Iulian Nica a tunat și fulgerat pe angajați, pe unii nu i-a mai primit la serviciu (că de, e pe persoană fizică primăria) dar amenda trebuie să fie plătită de instituție, deși banii de pe cursele „pe hârtie” cu gunoaie altcineva i-a încasat.
A  găsit însă și de data aceasta „soluția”, luând poziția struțului și ordonând angajaților să le îngroape pentru ca cei de la Mediu să nu le mai vadă.

Sub tot acest pământ proaspăt se află gunoaiele îngropate
Mașinile primăriei care au încărcat, de la o oarecare distanță, pământul descărcat ulterior și tasat peste gunoaie

        Astăzi, 28 februarie, mai mulți angajați cu un utilaj de încărcare și două camionete de 3,5 tone au cărat pământ și au acoperit o mare parte din mizeria existentă. Se mai văd, pe ici pe colo, probabil mâine trebuind să continuie. Semn că nu-l sperie pe primar o amendă pe care nu o va plăti personal.

Cristi Merchea

Lasă un răspuns