[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

200 de români blocați pe aeroportul din Ciampino. Cursa WizzAir nu a mai plecat

O cursă Wizz Air Roma Ciampino cu destinația Suceava, programată să plece duminică, ora 15:50, nu a mai decolat.
Update:
Ora 4,00
Românii sunt încă în aeroport așteptând începerea programului. Probabil după ora 6 dar nu există informații sigure.
Ora 1,30
La fața locului și-a făcut apariția și un consul de la misiunea diplomatică din Roma. Reprezentanții companiei au venit cu propuneri din cele mai bizare: împărțirea în grupuri de câte 20 a pasagerilor și trimiterea lor spre alte aeroporturi din Peninsulă sau transportul tutror acestora cu autocarul în România. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că au plătit sume deloc indiferente la bilete nu pentru a merge cu autocarul.
Amânată de două ori, într-un final, la ora 0,30 noaptea (luni dimineața de-acum), cursa a fost anunțată ca anulată pe motiv că… „a existat o înșelătorie cu biletele”. Un reprezentant al companiei a venit și le-a spus oamenilor, după toate aceste ore de așteptare, despre acest lucru iar reprezentanții aeroportului le cer oamenii să părăsească zona. 

Zborul a fost amânat de doua ori, o dată pentru ora 17,  respectiv 21:40, potrivit unei românce aflate la locul incidentului. Aproape 200 de oameni scandează lozinci și-și strigă nemulțumirea. Toți mergeau pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou acasă.

 

Între timp și-au făcut apariția și carabinierii care le-au interzis oamenilor să mai scandeze, sub amenințarea amendării lor. 
Vom reveni cu amănunte. 

Lasă un răspuns