[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

3 din 4 români aleg smartphone-ul în locul televizorului

Românilor le plac telefoanele inteligente și tocmai de aceea există din ce în ce mai puține lucruri cărora aceștia să le atribuie o importanță mai mare decât cea acordată dorinței de-a fi în permanență conectați. Dar ce înseamnă cu adevărat pentru români să fie mereu conectați?

Un răspuns îl putem afla din studiul intitulat „Relații inteligente”, realizat pentru Huawei de către compania de cercetare de piață IPSOS, colectând date din 12 țări, inclusiv din România.

Tindem să dormim cu telefoanele lângă noi, să le ținem aproape în timpul meselor și să le purtăm în permanență în buzunar. Cu toate acestea, rezultatele studiului “Relațiile inteligente”, realizat pentru compania Huawei, care a lansat primul smartphone ce încorporează platforma inteligenţă artificială (AI), ne demonstrează că tindem să folosim smartphone-ul mai degrabă ca instrument prin intermediul căruia ținem legătura cu cei dragi.

În general, se pare ca există din ce în ce mai puține lucruri care să fie mai importante decât dorința de-a fi în permanență conectați. 71% din români renunță cu ușurință la televizor în favoarea smartphone-ului. Mai mult, 67% dintre respondenții români afirmă că pot renunța la fel de ușor să consume dulciuri timp de o lună în loc să renunțe la smartphone.

Citiți mai mult pe: go4it.ro

Lasă un răspuns