[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

40.000 de euro pentru românii cu idei de afaceri – Sesiune de prezentare

Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, între orele  10:00- 13:00, în via Cesare Beccaria, 16 Sediul Inforjob et II – ROMA (METRO A FLAMINIO) va avea loc sesiunea e informare “O afacere pentru un viitor în ţara ta”

Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. are plăcerea să invite publicul interesat la Sesiunea lunară de prezentare a proiectului Diaspora Start Up – „O afacere pentru un viitor în ţara ta”. Evenimentul va avea loc la Roma, sâmbătă, 27 ianuarie, de la 10:00 la 13:00, la Sediul operativ din Via Cesare Beccaria, 16.

Evenimentul se înscrie în seria Sesiunilor de informare deschise adresate românilor cu idei de afaceri din diaspora, care doresc să devină întreprinzători în România, accesând cursuri gratuite de antreprenoriat şi 40.000 de euro puşi la dispoziţie din Fondul Social European, prin Guvernul României.

Temele principale vor fi: Criteriile de selecţie şi Desfăşurarea cursurilor

Vor interveni:

Dana MIHALACHE – Coordonator de proiect – Prezentare generală
Miruna CAJVANEANU – Expert de Comunicare – Categoriile de români care pot participa în proiectul “O afacere pentru un viitor în ţara ta”, documente şi criterii de eligibilitate
Anca MIHAI – analist recrutare – “Cursuri gratuite online şi idei de afaceri de succes”
Va urma o dezbatere deschisă, sub forma unei sesiuni Q&A (Întrebări şi răspunsuri). Cei interesaţi vor putea să facă înscrierea preliminară în cadrul proiectului, primind asistenţă din partea experţilor de selecţie prezenţi.

Confirmare prezenţă: siab_evenimente@spiritromanesc.it

Lasă un răspuns