[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

6 ani de programe dedicate celei de-a DOUA ROMÂNII

       De 6 ani, în fiecare seară de joi, membri activi ai comunităților românești din diaspora, precum și personalități din lumea artei, literaturii, sportului sau afacerilor împărtășesc publicului emisiunii detalii despre evenimentele pe care le organizează, despre performanțele lor internaționale, legătura cu România, dar și despre întâlnirile de suflet cu conaționalii din diferite colțuri ale lumii.

       „Să întâlnești atât de mulți oameni excepționali, ale căror merite sunt recunoscute la nivel internațional este un privilegiu pentru un jurnalist. Am învățat de la invitații acestei emisiuni cât de importantă este contribuția fiecăruia dintre noi la imaginea comunității pe care o reprezentăm. Din acest motiv, cred că este datoria noastră să facem o reverență în fața celor care alcătuiesc A DOUA ROMÂNIE în afara granițelor țării”, mărturisește Corina Dobre, moderatorul emisiunii.

       „De 6 ani suntem în strânsă legătură cu cei care, indiferent de locul în care i-a purtat destinul, simt românește și poartă în suflet țara în care s-au născut sau care i-a format, iar mulți dintre aceștia au devenit colaboratori constanți ai emisiunii. Este o onoare și o bucurie să contribuim și noi la consolidarea relației pe care acești adevărați ambasadori culturali ai României o au cu țara lor de origine”, declară Liliana Văduva, producătorul emisiunii.

Mai multe pe: http://tvri.tvr.ro/a-doua-romanie

Lasă un răspuns