[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

62 de km peste ocean! Românul Avram Iancu a traversat înot Canalul Mânecii

Bibliotecarul din Petroșani Avram Iancu a reușit traversarea înot a Canalului Mânecii, doar în slip și cască, după o cursă de 18 ore, de luni și până marți dimineața.

https://www.facebook.com/george.betianu/videos/1225981244120410/

În 7 august 2o14, deveneam PRIMUL român care a atacat apele înghețate ale Canalulului Menecii, spune pe pagina sa de socializare Avram Iancu,  stabilind o premieraă pentru Romania. Aveam sa pierd trei bătălii si sa fiu trantit la pamant si sfasiat de ” Bestia cu ghearele de gheata”. Chiar daca am pierdut cele trei batalii, ele nu sunt ” eșecuri” deoarece am învățat din aceste bătălii mișcarile ” bestiei”, mi-au întărit determinarea si convingerea ca pot castiga bătălia care decide soarta RAZBOIULUI. Ieri s- a dat batalia finala! Am castigat! – dupa 62 de km parcursi si aproape 18 ore de chin fizic dar mai ales psihic cum n- am mai trait niciodata, am rapus bestia. „Sageata de foc” a gasit , in cele din urma ” , mistretul meu cu colti de argint” . l- am strapuns la Sangatte, acolo isi avea lacasul.

Întreg chinul îl dedic @cumintenia pamantului si tuturor valorilor romanesti, familiei, prietenilor, tuturor românilor. Multumesc echipajului de pe @sea leopard charter, echipei mele de suport , tuturor sponsorilor, si sustinatorului principal www.canah.com.


„Ma bucur sa Revin in Romania, tara unde m-am nascut (la Petrosani), crescut, tara pe care n-o voi parasi niciodata, tara pentru care lupt , muncesc, si pe care o voi construi cu umila mea contributie, alaturi de ceilalti romani” a mai transmis petroșăneanul care miercuri va fi în țară. 


O performanță cu care nimeni din țara noastră nu se mai poate mândri dar care face cunoscută o națiune. Felicitări!