[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

7-4 Dacica – Lamaro Cinecittà

dacica7 – 4 (4 – 2) în a XIV-a etapă de fotbal din a II-a categorie. Echipa românească DACICA învinge pentru a treia oară consecutiv pe terenul din Borghesiana

dacica vestiar 2
Înaintea meciului, noul antrenor îi încarcă cu adrenalină pe jucători şi stabileşte tacticile în minimele detalii

Meci de zile mari astăzi pe terenul de la Polisportiva Borghesiana. Echipa românească DACICA, încărcată cu energie la vestiare de noul preşedinte-antrenor Valentin Vlad, a dat tot ce s-a putut mai bun pe teren.

meci3În doar câteva minute, scorul a fost de 2-0, (un al treilea fiin anulat) spre bucuria celor circa 200 de fani prezenţi în tribune. Jocul s-a mai potolit pe parcurs şi câteva atacuri spectaculoase ale băieţilor dar şi câteva greşeli au dus la un scor final de 7-4. Şapte goluri, unul mai fumos decât altul, doi dintre marcatori, Cristi Mihai şi Adrian Văsui înscriind câte două de fiecare iar căpitanul echipei, Ştefan Paleu marcând trei. Galeria a fost la înălţime, timpul deosebit de frumos dar ceea ce se pare că a dat cel mai mult curaj echipei sunt noile tricouri primite de la Federaţia Română de Fotbal, noul Mister, care pune trup şi suflet la echipă şi îi   încarcă pozitiv la antrenamente, la vestiare dar şi pe durata meciului şi, nu în ultimul rând, noul sponsor al echipei.

meci12Deşi pe punctul de a se desfiinţa, echipa Dacica a primit salvarea de la depozitul cash & carry PUNCTRO de la Tivoli, care nu a vrut să lase să dispară singura echipă de fotbal românească de la Roma. Cosmin Cristea, (deşi dorea să rămână în anonimat), este noul Mecena al echipei Dacica. Băieţii i-a făcut primirea cu şapte goluri şi un spirit cât se poate de sportiv, de curajos şi dorinic de a merge mai departe şi urca în primele locuri ale campionatului.

meci7Căpitanul de astăzi al echipei, Crăciun Ştefan Paleu, un moldovean din Piatra-Neamţ care ţine locul căpitanului de drept, ne-a vorbit de „spiritul unit, susţinut, ca al unei familii” al echipei Dacica. Plecarea lui Silviu Ciubotaru, fondatorul echipei de fotbal, a dus la câteva momente de incertitudine,  dar în acest moment  dorinţa echipei este aceea ca în acest an să ajungă în primele patru în clasament.

meci4

1.Florea Dorin

2.Craciun Lucian

3.Volodea Ioja (70′ Beldian George)

4.Reut Vasile ( 46′ Ionescu Ion)

5.Movileanu Lucian

6.Antaluca Marius

7.Paleu Stefan ( căpitan)

8.Văsui Adrian

9.Tănase Bogdan (58’Maxim Alexandru)

10.Ionescu Laurențiu

11.Mihai Cristi

 

 

12.Maftei Ciprian.

16.Bordian Claudiu.

 

Absenti: Staicu Flavius (suspendat),Balint Andi,Zaharia Ciprian si Preotiasa Cătălin (accidentați).

 

Antrenor: Vlad Valentin

Antrenor secund: Iordache Alin

 

Marcatori: 6′, 18′ Mihai Cristi, 39′, 75′  Văsui Adrian, 42′, 60′ și 81′ Paleu Stefan.

 

foto şi text: Cristi Merchea