[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

A APĂRUT BICICLETA VIITORULUI – FĂRĂ SPIȚE ȘI CU CITITOR DE AMPRENTE

     Bicicleta viitorului a apărut: e fără spițe, cu cititor de amprente pentru a putea porni, cu pedale dar și electrică, cu o baterie capabilă de o autonomie de 60 km și la  un preț de 1.999 de dolari. Vine din Statele Unite și a fost creată de Reevo.

     

      Bicicleta, un produs al companiei americane  Beno Technologies  se numește Reevo, arată wow dar este încă un proiect care caută finanțatori prin intermediul platformei de finanțare Indiegogo.

      Luminile de rulare sunt foarte interesante, integrate în perimetrul roților și practic invizibile în timpul zilei. Pornesc automat datorită unui senzor de amurg.

      E-bike-ul Reevo promite, de asemenea, să fie foarte greu de furat: poate fi pornită doar citind amprenta proprietarului, având un  mecanism de blocare a roții din spate, care este foarte greu de manipulat și este echipată cu un modul GPS pentru a detecta în mod constant locația sa.

     De asemenea, este echipat cu un port USB și un modul Bluetooth pentru conectarea smartphone-ului, care, datorită aplicației dedicate și suportului de pe ghidon, devine un panou de bord digital.

 

Lasă un răspuns