[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

A mai rămas o săptămână pâna la termenul limită de depunere a dosarelor la DPRRP

bani dprrp

Marți, 24 februarie, este data limită de depunere a dosarelor de finanțare la Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) organizează  în perioada 26 ianuarie 2015 – 24 februarie 2015 sesiunea de depunere a cererilor de finanţare pentru proiectele destinate sprijinirii activităţii românilor de pretutindeni.

Asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, instituţiile, persoanele fizice autorizate, precum si persoanele juridice din strainatate și din Romania, legal constituite pot  depune  cererile de finanţare, fie personal, fie prin corespondenţă recomandată sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, B-dul. Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Cererile de finanţare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanţare publicat pe pagina de internet a DPRRP (www.dprp.gov.ro),  precum şi termenul limită de depunere: 24 februarie 2015  (data poştei). Cererile trimise după această dată nu sunt eligibile.

Anunţul privind rezultatul selecţiei de proiecte şi respectiv, lista beneficiarilor finanţărilor nerambursabile, va fi publicat pe pagina de internet a DPRRP, www.dprp.gov.ro.

Citiți și:

http://www.emigrantul.it/asociatiile-romanesti-se-pot-inscrie-la-dprrp/

http://www.emigrantul.it/dprrp-si-a-dublat-vistieria-dar-nu-a-platit-nici-proiectele-pe-2014/