[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

A murit îndrăgitul actor Nae Lăzărescu

iVasileMurarusiNaeLazarescuÎn această dimineaţă, actorul Nae Lăzărescu a decedat din cauza unor grave probleme hepatice. Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus, vineri la prânz, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase, urmând să fie mormîntat la Focșani, oraș de unde este soția sa.

Artistul, la vârsta de 72 de ani, era cunoscut, în special, pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

Actriţa  Stela Popescu a explicat că şi-l va aminti pe renumitul actor Nae Lăzărescu ca pe „un om care se tinea de şotii, de glume …  am atâtea amintiri … Era plin de glume si avea o memorie excepţională, aşa că aducea foarte multe în lumea teatrului românesc“.    „Dumnezeu să-l ierte. Vă daţi seama că eu sunt ca şi în familie, aşa că am auzit vestea morţii sale imediat ce s-a întâmplat“, a spus Vasile Muraru, colegul său de scenă şi bunul său prieten.    „Am primit vestea cu mare bucurie, pentru că am înţeles că a pornit spre lumină, că s-a liniştit, s-a dus către Dumnezeu şi că, alături de multe alte talente, este în Ceruri. Discreţia de care a dat el dovadă ca să nu întristeze lumea merită respectată şi acum“, a completat actorul, pentru Realitatea.

nae_m-crop-644x416Urmând un tratament puternic pentru boala sa, actorul nu a mai putu ţine piept şi a decedat în această dimineaţă. Ni-l vom aminti pentru revelioanele petrecute în faţa televizorului, pentru scenetele şi umorul său curat. Om de teatru, Nae Lăzărescu şi-a trăit viaţa pe scenă. Ea a fost un spectacol pe întreg parcursul, mai puţin ultima perioadă în care s-a retras cu discreţie, fără tam-tam şi gălăgie.  A jucat şi în filme, printre care „Grăbeşte-te încet”, „Şantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Căsătorie cu repetiţie” şi „Viraj periculos”.   De asemenea, în animaţia „Maşini”, i-a dat voce personajului Clang.