[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Accademia di Romania in Roma participă la evenimentul cultural Musei in Musica 2017 organizat de Primăria Romei

Sâmbătă, 9 decembrie 2017, între 20:00 și 22:30, Accademia di Romania in Roma, alături de cele mai importante instituții de cultură din Roma, participă la ediția 2017 a proiectului Musei in Musica, un proiect cultural organizat de Primăria orașului Roma prin Zetema Progetto Cultura. Astfel, Galeria de Artă a Accademia di Romania in Roma (Viale delle Belle Arti 110) își deschide porțile și invită publicul la o serie de evenimente organizate special cu această ocazie:

ora 20:00 — Concert de colinde susținut de Grupul psaltic „Sf. Dionisie Exiguul” din Roma dirijat de Pr. Marian Jianu (Partea I). Concert organizat în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă Română a Italiei

ora 20:30„Tradiții românești de Crăciun” prezentate de Tatiana Covor, scriitoare/ziaristă

ora 20:50 — Concert de colinde susținut de Grupul psaltic „Sf. Dionisie Exiguul” din Roma dirijat de Pr. Marian Jianu (Partea a II-a). Concert organizat în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă Română a Italiei

ora 21:30 — Prezentarea expoziției „Muzica sferelor. Geometria secretă a picturii europene” a artistului Cristian Ungureanu.

Duminică, 10 decembrie 2017, ora 16:00

Auditorium del Seraphicum – Via del Serafico 1, Roma

Concert de Crăciun „Tradițiile românești prin ochii copiilor”

Accademia di Romania in Roma, l’Associazione Insieme per l’Athos e la Diocesi Ortodossa Romena d’Italia organizează un eveniment dedicat sărbătorilor de Crăciun intitulat „Tradițiile românești prin ochii copiilor”

Concertul va fi susținut de coruri din diferite parohii române din: Roma, Rignano Flaminio, Civitavecchia e Guidonia.

Intrarea liberă!

Pentru informații: tel. 06 3201594; e-mail: accadromania@accadromania.it

 

Lasă un răspuns