[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Accident feroviar grav lângă Milano: Cinci morţi şi zeci de răniți

Un tren a deraiat la gara Pioltello Limito, situată la aproximativ 40 de kilometri de Milano, între stațiile Pioltello și Segrate.

Accidentul feroviar a avut loc la ora locală 7 (8, ora României) și s-a soldat cu cel putin cinci morti și zece răniți, potrivit presei italiene.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipe de descarcerare. Trenul efectua o cursă între oraşele Milano şi Cremona.

Consulatul General al României la Milano are în atenţie accidentul feroviar produs joi dimineaţă în Italia, iar până în prezent la nivelul oficiului consular nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest accident, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444

Lasă un răspuns