[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Adrian Cătălin Mares, muncitor român mort la locul de muncă în Italia

Un muncitor român și-a pierdut viața joi, 3 mai, la Giugliano, Napoli, în jurul orei 12.30, în timp ce era la serviciu. Adrian Cătălin Mares avea 33 de ani, era rezident la Villa Literno și locuia în Italia de mai mulți ani.

Conform unei prime reconstrucții, bărbatul a fost zdrobit de un camion care încărca un container. Incidentul a avut loc în zona Asi, în apropiere de zona industrială dintre Giugliano și Qualiano. La momentul accidentului, angajatorul nu era prezent.

La fața locului au venit agenții comisariatului din Giugliano. Poliția urmărește imaginile de pe camerele de supraveghere video ale fabricii pentru a reconstrui dinamica exactă a incidentului și pentru a constata eventuala responsabilitate. Vehiculul a fost confiscat. Șoferul camionului, un bărbat din Acerra, se află în libertate, scrie presa italiană.

Cuvinte de condoleanțe au fost exprimate și de primarul localității Giugliano, Antonio Poziello, care a anunțat doliul orașului.

Nu se poate continua a muri la locul de muncă. Întregul oraș, primarul și consiliul local sunt aproape de membrii familiei muncitorului și de colegii lui”.

Tragedia a Giugliano, giovane operaio muore schiacciato da camion. Lutto in città

 

 

 

Lasă un răspuns