[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

AGRODIASPORA – Oportunități pentru românii care vor să meargă acasă, în agricultură

ambasada_romaniei_italiaMulți dintre dumneavoastră și dintre prietenii dumneavoastră ar dori să se întoarcă în Țară. Unii s-au întors deja și au reușit să dezvolte activități bazate pe experiența unor ani lungi și deloc ușori de muncă în Italia. Nu puțini au fost însă cei pentru care succesul nu a fost cel scontat. De aceea, stimularea inițiativelor românilor din străinătate și sprijinul pentru acestea sunt priorități ale programului de guvernare al actualului Guvern. Prin urmare, Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni și-a propus realizarea unor proiecte strategice care să pună în valoare posibilitățile de accesare a fondurilor europene și oportunitățile pentru ca românii din afară să se întoarcă și să investească în România.

Unul dintre aceste proiecte este AGRODIASPORA, organizat împreună cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), al cărui obiectiv principal este promovarea oportunităților de a beneficia de sprijin în vederea derulării de activități în domeniul agriculturii din România, un sector strategic pentru țara noastră, în continuă dezvoltare și modernizare și cu perspective frumoase pentru economia românească.

În acest context, VINERI, 10 IUNIE, la orele 18.15, la sediul AMBASADEI ROMÂNIEI din str. Nicolo Tartaglia 36, o delegație condusă de ministrul DAN STOENESCU, din care va face parte și un reprezentant al MINISTERULUI AGRICULTURII ȘI DEZVOLTĂRII RURALE de la București, va dori să vă prezinte aceste oportunități, de care suntem convinși că sunt interesați mulți dintre româniI din Italia.

Vă așteptăm cu drag la sediul misiunii noastre diplomatice, unde sperăm să beneficiați de toate informațiile de care veți avea nevoie ÎN DOMENIUL OPORTUNITĂȚILOR DE A INVESTI ÎN AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ. Să le oferim o șansă celor care vor să se reîntoarcă pentru a reuși în ROMÂNIA!

COMUNICAT AL AMBASADEI ROMANIEI LA ROMA

Un weekend plăcut!