[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ajutoare din Italia pentru bătrânii din Dumbrava (Oradea)

paul ajutoare 4Oameni cu suflet care se gândesc la semenii lor au făcut 2000 de km pentru a ajuta bătrânii din Oradea. Gestul are loc periodic și este opera Misiunii Evanghelice Românești de la Roma.

 paul ajutoare 3Misiunea MER a fost in luna mai 2013 in România, Oradea, pentru a duce un nou transport de ajutoare celor peste 100 de batrani ai strazii din comuna Dumbrava, (langa Oradea), copiilor strazii din Oradea si familiilor care traiesc sub limita unui nivel decent de trai. Paul Asoltanei impreuna cu Bogdan Radu au transportat cu un furgon alimente, haine, incaltaminte, medicamente, jucarii, pampers (de o importanta acuta pentru batranii care sunt imobilizati la pa)t.
Mare le-a fost bucuria celor care asteaptau ca cineva sa-i viziteze, sa le intinda o mână, sa simta durerea lor, sa le dea o speranta de viata si sa arate putina dragoste fata de ei.
”Facem apel pe aceasta cale ca toti cei ce au pe inima sa faca ceva pentru proiectele noastre, pentru acesti batrani sau copii ai nimanui, sa nu ezitati sa ne contacteze” ne spune Paul Asoltanei, inițiatorul acestui proiect. Pentru cei care doresc să doneze ceva lucruri; pentru bani, se poate face in contul…
MISSIONE EVANGELICA ROMENA Gesù l’unica speranza.
Iban:IT37 U0760103200000008331833  www.maranathaband.com  www.missionemer.com

 

Lasă un răspuns