[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Al Bano a adus ”Fericirea” (felicità) la Focșani

     al bano 2

          Festivalul „Bachus” s-a încheieat spectaculos cu “Felicità”

Ultima  seară a Festivalului Viei și Vinului “Bachus” 2014 din Focșani s-a încheiat spectaculos printr-un recital oferit de legendarul cântăreț italian, Albano Carrisi. Acesta i-a încântat pe vrânceni cu melodii din repertoriul propriu precum “Felicità”, “Sempre sempre”, “Amanda è libera”, „Sharazan”cât și cu piese importante ale muzicii italienești cum ar fi “Ave Maria”, “Volare”, “Azzuro”, “Libertà”, “Funiculi Funicula”. Artistul a performat plin de energie mai bine de o oră acompaniat de o parte din echipa sa tehnică, timp în care a duetat cu una din cele trei soliste ale sale. De asemenea, el a fost însoțit de fiul său și al Rominei Power, Yari Carrisi care a susținut un scurt moment artistic la chitară.

Albano a încheiat spectacolul cu două piese emblematice “Libertà” și arhicunoscuta “Felicità” acompaniat de cântăreața Paula Seling, despre care a declarat că este „molto brava”, fiind a șasea colaborare cu artista româncă. Piața Unirii din Focșani s-a umplut de spectatori pe toată durata concertului.

Cântărețul a comunicat cu publicul pe toată durata spectacolului în limba italiană și a semnat autografe fanilor la terminarea acestuia.

     “E bello tutto!”

Serena Țenea – Focșani