[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Alexandra Coman și Tudor Gabriel Brătuleanu – noii Miss și Mister Boboc ai Colegiului „Gheorghe Asachi” din Focșani

concurenti totiSâmbătă seara, începând cu orele 16, în sala „Balada” din Focșani, liceenii de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” și-au ales pe cei mai frumoși boboci.

O sală plină de tineret, dar și mai puțin tineri, a asistat până la sfârșit la un spectacol complex și complet, gândit și realizat de câțiva elevi mai mari, din clasele a XI-a și a XII-a pentru colegii lor mai mici din-tr-a XI-a, pentru boboci. Șapte perechi de proaspeți liceeni s-au întrecut cu eleganță și măiestrie, dar și cu momente de stângăcie specifice vârstei, în mai multe probe pentru a fi aleși Miss și Mister Boboboc 2015. Totul s-a desfășurat sub egida unui titlu gândit  tot de tinerii organizatori: „Despre iubire și alți … fluturi”. O temă romantică, a tinereții, așa cum a fost întreg evenimentul.

prezentatori 3

Cele șapte perechi au fost: Elena Toader și Tudor Gabriel Brătuleanu, Georgiana Vulcan și Marius Catrina, Melania Bobaru și Alin Ionuș Ștef, Paula Panaite și Marian Ichim, Ana Ichim și Ioana Istrate, Alexandra Coman și Theodor Iulian Cismaru și Luminița Stoian și Teodor Dumitrașcu. Un film inițial a prezentat concurenții, urmat de probele de ținută, „Dragostea prin poezie” (ideat de colegii din clasa a XI-a A), melodia „Domino” interpretată de Mădălina Chivu, o probă romantică cu scenete și personaje din Japonia, Șeherezada, Felix și Otilia, Eminescu etc.  Nimic nu a fost întâmplător, spectacolul fiind presărat cu  recitalul Cătălinei Grădinaru, scenete umoristice, Lăcărămioara Țugui cu mai multe piese de muzică populară, valsuri vieneze, tango, latino toate aplaudate și încurajate de un public extraordinar.

La mare înălțime au fost și prezentatorii Cosmin Apetrei, Oana Oseiciuc, Robert Marin, Daniela   Bejan  și Marinos Chatalas care au marcat fiecare moment și au încurajat micii concurenți, dar un merit deosebit l-au avut profesorii coordonatori Marinela Anghel șiGabriela Chipon.

sala
Juriul

Juriul a deliberat îndelung pentru a putea desemna câștigătorii. Locul al III-lea a revenit Paulei Panaite și lui Alin Ionuț Ștef, locul al II-lea lui Theodor Iulian Cismaru și Melaniei Bobaru pentru ca Miss Boboc să fie  el mai mic și mai simpatic dintre participanți.

Un Bal al Bobocilor sub semnul originalității, la voiei bune și al arte,i unde directoarea colegiului, Marilena Răvaș, a avut un rol „neutru”, de neimplicare, dar unde a stat mereu atentă la întreaga desfășurare a evenimentului. La final, directorul a mulțumit tuturor celor care s-au implicat, sponsorilor și gazdelor, în mod special pentru „sufletul” pe care l-a pus în acest bal profesoara Marinela Anghel „de parcă ar fi fost pentru Oscar”.

C.M.

succes prezentatori 3 prezentatoare pereche 6 mangaiere majorete juriu prezentatori genunchi 2 fete costum popular fete 2 fata 3 fata 2 canta bust fata 1 directoare dansatori 2 cosmin 3 cosmin 2
balet
baieti 2 baiat trandafir autobuz araboaice 2 prezentatori 1 costume