[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Alexandra Stan, bătută cu bestialitate de managerul său

Aceasta este ştirea cu care au deschis astăzi (17.06.2013 – n.red.) toate jurnalele şi toate emisiunile TV, indiferent de profilul acestora. Ştirea a venit la o zi după anunţul făcut de echipa de management a artistei, pe pagina de Facebook a acesteia, prin care fanii erau înştiinţaţi că Alexandra Stan este în spital în urma unui accident de maşină în care a fost implicată. Se pare însă că anunţul nu a fost decât o încercare a echipei sale de management şi mai exact a managerului bătăuş, pe numele lui Marcel Prodan, de a muşamaliza întâmplarea. “Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital”, a declarat artista. “Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile şi nu mai pot!”, a mai spus aceasta.

Alexandra Stan a povestit astăzi cum s-a întâmplat acest incident şi se pare că totul a pornit de la bani – ea a dorit să ştie câţi bani va trebui să primească în urma concertelor susţinute în ultimile 6-7 luni şi când se va întâmpla acest lucru. Atunci, conform declaraţiilor Alexandrei, managerul ei a început să fie violent verbal, iar ulterior şi fizic. “A început să mă bată, să mă împingă, am încercat să mă bat cu el, dar am căzut şi am leşinat. M-am trezit după două ore. Eram învelită ca şi cum dormisem. M-a luat şi m-a băgat în maşină cu forţa”, a completat cântăreaţa. Apoi, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, Marcel Prodan a mai bătut-o de două ori – o dată în centrul judeţului Constanţa şi încă o dată când cei doi se îndreptau spre satul în care locuiesc părinţii Alexandrei. Ca să scape din mâinile lui, cântăreaţa a deschis portiera maşinii, pentru că dorea să iasă din maşină, chiar şi din mers, moment în care Marcel Prodan a oprit maşina, ea a coborât pentru a cere ajutor, fiind apoi preluată de un echipaj de poliţie, care trecea întâmplător prin zonă, şi dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Drama prin care trece Alexandra Stan nu este un caz singular; cel mai mediatizat este cazul Rihannei, care a fost bătută cu bestialitate de iubitul său de atunci, Chris Brown, la care s-a şi întors ulterior. Dar este cu atât mai şocant, cu cât acest lucru se întâmplă într-o relaţie de afaceri şi nu de iubire, aşa cum declară Alexandra Stan – ea a dezminţit azi zvonurile apărute în presă cum că ar fi avut o relaţie intimă cu managerul său, spunând că nu au fost decât mici flirturi între ei şi câteva încercări timide a avea o relaţie. Însă indiferent de natura conflictului dintre cei doi, este inadmisibil gestul făcut Marcel Prodan şi este inadmisibil nu pentru că Alexandra Stan este o persoană publică, ci pentru că este o femeie, care nu poate lupta niciodata cu puterea unui bărbat. Singura luptă pe care o poate duce ea este cea pe cale legală, pe care probabil că o va câştiga, dar cu preţul unei traume pe care nu o merită niciun om.

Review Overview

User Rating: 0.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns