[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

ALIANȚA STRADA – un partid nou, o revoltă firească!

Sorin Alexandru Sontea

Fideli punctului 8 de la Timisoara, ca si mesajelor trimise, timp de 9 luni, de catre protestatarii din tara si diapora Puterii actuale – ce se dovedeste nu doar corupta ci si incapabila de a guverna, membrii partidului nostru va invita sa facem, impreuna, o noua politica!

Astfel începe comunicat trimis la redacție de noua formațiune politică românească apărută la 6 mai 2017, în timpul protestelor din Piața Victoriei. Un partid mic la stat dar mare la sfat, cu circa 100 de mmbri și câteva mii de susținători, după cum spune vicepreședintele formațiunii, Sorin Alexandru Sontea. Un partid care își propune lucruri pe cât de mărețe pe atât de normale și care are deja filiale în București, Brașov, Cluj, Italia și Spania. 

Iată comunicatul:

„Politica celor multi si cinstiti, a celor satui de „sistem” si de „sisteme”, a celor ce-si iubesc copiii, a celor ce se ingrijesc de parintii lor, a celor de-acasa si din diaspora, preocupati de ziua de maine…

Actualii guvernanti, ce n-au alte calitati decat acelea de a servi interesele unor „tatuci” mai noi sau mai vechi – proveniti din acelasi aluat de factura comunista, de care am sperat ca vom scapa in 89 – reusesc, pe zi ce trece, sa „conduca” tara spre haos si faliment!

Suntem convinsi ca multi dintre voi, atat tineri cat si maturi, nu se regasesc, in acest moment, in programele niciunui partid din spectrul politic actual! De aceea, partidul ALIANTA STRADA si-a deschis portile catre voi si va solicita sa gasiti, alaturi de noi, cele mai bune solutii pentru a depasi acest moment greu prin care trece Romania…!

Astazi mai putem facem ceva… maine ar putea fi prea tarziu!”

Aici puteți citi platforma program a partidului.

 

Lasă un răspuns