[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Alina G. Vincenti, „Nașterea” – O expoziție fotografică de excepție la Roma

Vineri, 21 decembrie 2018, în sediul agenziei de presă DiRE din Corso d’Italia 38/a (Roma), începând cu orele 18, se vorbește de maternitate.
Aperitive culturale”, așa cum le denumește comunicatul agenției, o suită de întâlniri și dezbateri care vorbesc, prin multiple limbaje, de maternitate. 

La eveniment participă fotograful român  Alina G. Vincenti, cu expoziția fotografică „La nascita” (Nașterea); actrița Flaminia Fegarotti va citi câtega fragmente din Oriana Fallaci și un interviu în exclusivitate realizat de agenzia DiRE dedicat cazului Valentinei Milluzzo. În plus, „Visual Arts Department”, o companie de balet condusă de Antonio Di Vaio, care va aduce în scenă câteva coregrafii dedicate legăturii dintre fiminin și maternitate.

Obiectivul evenimentului este acela de a scoate la lumină aspectele alegerii femeii de a fi mamă și multitudinea de implicații care o reprezintă aceasta pentru femeie. 

Un eveniment organizat de către agenția de presă italiană DiRE unde sunt așteptate cu precădere femeile, de orice etate și naționalitate. 

 

Lasă un răspuns