[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Alt canibal în Rusia. Dmitri Lucin, câștigător al concursului „Poetul Anului 2016” a ajuns canibal

Tânărul de 22 de ani a câştigat concursul „Poetul Anului”- 2016 al Uniunii Scriitorilor Ruşi, a recunoscut că a înjunghiat o femeie şi apoi i-a mâncat creierul.

O întâlnire romantică din Valdai, oraş din nord-vestul Rusiei, a luat o turnură de macrabă. Pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, un tânăr rus, pe nume Dmitri Lucin, a fost invitat la o femeie de 45 de ani pentru o cină romantică.

Potrivit anchetatorilor întâlnirea romantică a degenerat într-o dispută între cei doi. Tânărul şi-a lovit gazda de mai multe ori cu o sticlă de vin în cap, iar după ce aceasta a leşinat a înjunghiat-o de mai multe ori, provocându-i moartea. Dmitri Lucin i-a despicat apoi craniul cu un ciocan şi i-a mâncat bucată cu bucată creierul, asezonat cu sânge.

Tânărul a fost arestat la scurt timp după tragedie şi şi-a recunoscut vinovăţia. El a spus că şi-a întâlnit victima pe reţelele sociale. După o evaluare psihiatrică, s-a constatat că era pe deplin conştient de acţiunile sale în momentul faptelor. Suspectul aşteaptă în prezent procesul de ucidere şi de profanare a corpului victimei.

V-ar putea interesa și:

În Rusia a fost arestat un cuplu de canibali, suspectat că a devorat 30 de persoane

Sursa: Adevărul

Lasă un răspuns