[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Andra Raisa Dinu și Cristina Jasmine Butnariu: două fetițe românce în concursul de muzică ușoară din Italia „Premio Mia Martini”

Două fetițe din cei 23 de înscriși la concursul de muzică ușoară pentru copii din Italia, „Premio Mia Martini”, sunt românce.

Andra Raisa Dinu și Cristina Jasmine Butnariu sunt cele două fetițe talentate care au decis să concureze. Ele au nevoie de ajutorul vostru, al cititorilor, care veți fi juriul și veți decide cine va fi învingătorul.

Iar o comunitate mare, ca cea românească, trebuie să fie alături de acești copii care încearcă și care merită din plin. Ascultați-le și dați-le votul vostru. E important.

Începând cu duminică, 9 Iulie 2017, ora 13:00 și până pe 29 Iulie 2017, puteți alege să votați melodia „Dove vanno i sogni al mattino ” („Unde visele în dimineața“) , prin trimiterea unui mesaj text la nr. 4787878 scris: MI 8 – Dinu Raisa sau pe cea a Cristinei Jasmine Butnariu, melodia „Lo scriverò nel vento ” (propusă de organizatori) votată cu un mesaj de text la imp de trei săptămâni. ..mâine începând cu ora 13,00 (ora Italiei )se dă STARTUL pentru votare prin sms. Scris MI 3.

Melodiile pot fi ascultate pe http://www.premiomiamartini.it iar voturile de duminică, prin SMS.

Vă mulțumim!