[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Antreprenorii italieni din regiunea Puglia vor să cunoască România – Forum economic

ASSINPRO (Asociația Industriașilor din a Șasea Provincie Puglieză) organizează luni, 7 septembrie, în sala consiliară a Provinciei Barletta (Puglia), un form economic pe tema internaționalizării firmelor italiene din regiune și a colaborării acestora cu mediul economic din România.

Delegația română, din care fac parte ambasadorul României în Italia, ES Dana Manuela Constantinescu, av. Marius Cristea – consilierul economic, va avea întâlniri cu primarul orașului Barletta Nicola Giorgino, cu președintele Provinciei Barletta Andria Trani av. Francesco Carlo Spina, cu reprezentanți ai comunității românești cu care vor asista și la inaugurarea, cu această ocazie, a unei biserici ortodoxe.

Inițiativa asociției antreprenorilor ASSINPRO, al cărei președinte este Ruggiero Cristallo, se dorește un mijloc de cunaoștere mai bună a celor două realități economice, română și italiană, de realizare a contactelor și schimburilor pe baza informațiilor corecte, venite de la profesioniști și reprezentanți ai instituțiilor celor două state.

Cu această ocazie, oamenilor de afaceri vor fi prezentate de către Marius Cristea, consilierul economic al ambasadei române, Adrian Dimache, secretarul general al Camerei de Comerț Italiene în România și Francesco Indovina, reprezentantul Băncii Transilvania, oportunitățile i și cadrul legislativ de care România dispune.

forum puglia