[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Apel de la Roma președintelui CJ Vrancea, Oprișan: „retrageți sprijinul lui Prescornițoiu!”

Aseară m-am întâlnit în centrul Romei cu 3 președinți de asociație care s-au născut în Vrancea.

Asociații foarte active în Italia în domeniul cultural și social. Din păcate concluzia discuției a fost una tristă: politicile județene favorabile pentru întoarcerea noastră acasă mai au de așteptat. În acest moment cei care conduc vremelnic acest județ sunt preocupati mai mult de risipirea banului public. Festivalul Bachus e doar un exemplu. Peste 400 000 de euro, bani din bugetul nostru sunt aruncați pe fereastra. Dureros este faptul ca mare parte din acești bani sunt trimiși de noi, cei peste 80000 de vrânceni care muncim cinstit peste hotare. Și ce primim până la urmă în schimb? Jigniri din partea funcționarilor publici. 


Prescornițoiu este un exemplu. Au trecut aproape două luni de când acest director a ofensat diaspora doar pentru simplul motiv ca nu voteaza PSD. Prescornițoiu a scăpat ieftin în urma unei anchete care a avut loc la nivelul instituției unde lucrează.

Facem un apel pe aceasta cale către ,,președintele tuturor vrâncenilor,, domnul Marian Oprisan sa-i retragă sprijinul. Nu mișcă nimic in acest județ fără acordul sau. Până acum domnul președinte a tăcut. 


Multumesc domnului presedinte al Asociatiei Vocea Românilor, Iulian Manta, domnului Nicu Moraru, presedintele Asociației Pro Patria și, nu in ultimul rând, domnului Alexandru Neacșu președintele asociației Ulpia Traiana Romana.

Ovidiu Burdu;a

Consilier Județean Vrancea 

Lasă un răspuns