[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

APEL! Trei copii își caută mama plecată în Italia

mama copii
Una din puținele fotografii pe care copiii o au cu mama lor

Zilele trecute am fost contactați de o doamnă, Alexandra,  din România. Mama ei, pe numele Malinici Ibolya Tunde, a plecat în Italia acum nouă ani cu promisiunea unui loc de muncă. A ajuns la Roma, datorită și cu ajutorul unei cunoscute, (al cărei nume nu-l dezvăluim momentan). De atunci și până în februarie 2011 femeia a trimis bani acasă fără a dezvălui nimic din viața sa.

Practic mama celor trei copii, (la plecarea ei aveau 11, 14 și 16 ani), i-a ajutat de la distanță trimițându-le mereu ce era nevoie, fără ca ei să afle vreodată unde sau ce lucrează. Persoana care i-a găsit de muncă nu a dezvăluit niciodată adevărul unde se află această mamă, abia sub amenințări reușind unora să spună un lucru, altora altceva. Practic, ultima dată, Alexandra a aflat că mama ei lucrează la un azil de bătrâni din Velletri, la 40 km de Roma.

Alexandra a făcut și plângere la postul de poliție din Jimbolia, fără vreun rezultat.

Acum fiecare are viața lui, Alexandra are copii, fără ca mama sa să știe de nepoți. „De cinci ani de zile, fratele meu cu tatal meu, nu mai pot da de mama noastra. Acum toti suntem mari, avem copii, iar mama noastra nici nu știe de nepoți” ne-a scris Alexandra. „V-aș ruga din suflet, dacă puteți, cât de puțin, să aflăm de ea. M-aș bucura să trăiască pentru ca ea nu își lăsa copii așa…”

Malinici Ibolya Tunde este din Jimbolia, are 44 de ani, dar nu știm dacă mai poartă sau nu ochelari ca în fotografia postată.

Pentru cei care știu sau pot afla ceva, Alexandra, fiica ei mai mare, a lăsat un număr de telefon unde poate fi contactată: 0040.0768331200. Puteți lăsa informații și la redactia@emigrantul.it