[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Artiști de marcă, streapers, muzică și dans de 8 Martie la Roma

aida 2

O suită de evenimente a marcat Ziua Femeii la Roma de 8 Martie.

Aproape fiecare biserică ortodoxă din Roma a sărbătorit cu flori și praznice enoriașele, în timp ce unele asociații au organizat evenimente pentru doamnele și domnișoarele prezente în Capitala Italiei și localitățile din provincie.

aida
Artistele Geta Postolache și Ionica Stan primind flori la spectacolul de la Borghesiana

 

În partea de est a Romei, la baza sportivă din Via Lentini (Borghesiana) societatea Noesis Media împreună cu supermarketul românesc AIDA au adus artiști de seamă care au adunat peste 2000 de români la distracție: Angela Rusu, Ionica Stan, Geta Postolache au interpretat melodii populare de neuitat, spațiul devenind aproape neîncăpător. Nu au lipsit micii, berea, horele și sârbele dar și un program de dansuri ale ansablului ”Dor Călător” condus de Gabriel Pârjolea.

lo spazio 6
Deputatul Aurelian Mihai înmânând flori doamnelor

La San Giovanni, în centrul Romei, în sala teatrului Lo Spazio, numărul fetelor nu a fost atât de mare dar distracția a fost pe cinste, diversificată de programul de streptease al unei trupe de masculi musculoși care a încălzit atmosfera, de o paradă a modei cu haine create de Elena Rodica Rotaru și un concurs de Miss cu fete aranjate de coafeza Marilena Băcanu, mâncare bună și dans până seara.

Pentru câteva momente a fost prezent și deputatul de diaspora AurelianMihai care a venit să salute fetele și să ofere flori acestora atât la evenimentul de la Borghesiana cât și la cel de la Teatrul Lo Spazio.

text și foto: Elvira Colțea

foto: Stefan Stasisin, Elvira Colțea

lo spazio lo spazio 5 lo spazio 4 lo spazio 3 lo spazio 2