[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Artistul din mine”, un spectacol unic pentru românii din Roma

ARTA NU ESTE CEEA CE VEZI, CI CEEA CE ÎI FACI PE ALȚII SĂ VADĂ

Sergiu Bica este unul din milioanele de români emigrați . Este și unul din cei peste 1 milion de români din Itaia, hair-stylist și, totodată, proprietarul unei afaceri la Roma: salonul e înfrumusețare Hypnotic Touch de pe Via Tor de Schiavi. Zilnic aici sunt răsfățate domnișoare și doamne de toate naționalitațile și de toate vârstele, astfel că Sergiu a devenit un puncte de referință.

Sergiu Bica la salonul său din Roma

       Dar Sergiu nu se mulțumește numai cu asta. Vrea mai mult pentru că ceea ce face îi place și vrea să ridice la rang de artă, să fie cunoscut și să adune în jurul activității sale cât mai multă lume. Pentru că frumusețea este un deziderat al tuturor, al femeilor în special, Sergiu a venit cu o idee: aceea a organizării unui spectacol, a unui eveniment care prin titlul său spune totul: „Artistul din mine”.

       Astfel, pe 8 decembrie, artiști din domeniu se vor întâlni pentru a arăta tot ce știu mai bine. Un eveniment care are ca scop diminuarea acestui ”război” dintre oameni, a individualismului și competiției, foarte des întâlnit în societatea actuală, în cea românească în mod particular.” 
Acest show este un moment al prieteniei, al regăsirii românilor prin artă, o „revoluție” a românilor din Diaspora care deseori sunt văzuți doar ca badante, zugravi sau căpșunari”, spune Sergiu Bica

      „Ei bine, românii din Diaspora nu sunt doar asta. Pasiunile și preocupările lor, meseriile lor trec de rutina de suprafață, de imaginea de tabloid. Românii sunt și oameni emancipați, care iubesc frumosul, arta și care, prin ceea ce fac sau cum se comportă dau dovadă deseori de eleganță și stil.

       Acest eveniment va fi ocazia ideală unde se vor produce make-up artiști, videografi, hair-styliști și fotografi de renume. Make-up și Make-up & hairsyilist artiști vor fi: Emma Moretti, Belbe Nadina, Rozana, Doina Gabriela, Larisa, Veronica, Svetlana, Anyssa-fotophi Mua, Lynn, Soft Parrucchierie 188,Giolly Gio,Krina Beauty Secret ,Tres Chis,Hypnitic Touch,Giovanna acconciature,Ales Barber,Georgiana Gio Gio ,Krina Beauty Secret Barber.
Fotografii și videografii prezenți vor fi: Florentina Urasche, Ștefan Blejeru, Petru Ursache, Paul Stoia, Vid studio, Florin Studio-Image, Palea family production, Stanislav Vieru ph, Daniel Diaconu Studio.

      Nouă sunt echipele care vor fi reprezentate de câte un model care, în funcție de tematici, va întruchipa diferite personaje (Cleopatra, Lady in red, Barbie etc).

       Prezentatorii evenimentului sunt: Cătălin Cornea și Lucia Vulpe.

       Cei prezenți vor avea parte și de multe surprize iar organizarea va ține cont de familiile cu copii pentru care au fost pregătite momente muzicale speciale.

      Soliști Mihaela Bolog, Adriana Roma și Cătălin Cristea vor interpreta muzică din repertoriul internațional.

       Porțile vor fi deschise la ora 18.00 iar participanții vor avea nevoie de un bilet de 15 euro în care este incusă băutură nelimitată. .Organizatorii recomandă prezența în ținute elegante, de preferat în culori închise.

       Va fi un eveniment cum nu a mai fost pentru românii din Italia.

       Nu pierde ocazia de a lua parte la acest eveniment unic, plin de surprize, care îți va schimba percepția despre români.
       Grabește-te, mai sunt doar câteva locuri disponibile!
Info și rezervări: telefon 3206319496

Bianca Manolache

Lasă un răspuns