[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Asociația Românilor din Velletri a organizat pentru al patrulea an consecutiv Ziua Femeii.

miss
Fetele și doamnele care au participat la Miss Mama

 

Devenită o sărbătoare de care asociația ține cont, câteva fete inimoase care se ocupă permanent de comunitate (Florentina, Cristina, Alina) au adunat peste 70 de doamne, domnișoare dar și soți și copii la o sărbătoare cum numai ele știu să organizeze. Locația, un vechi conac din 1500 pe colinele  din împrejurimile orășelului Velletri, a fost ambientul ideal unde toți s-au simțit ca la o adevărată sărbătoare.

Miss Mama a antrenat 20 de doamne, toate căsătorite de la cele mai tinere până la cele de vârsta a doua, și chiar a treia, frumoase în portament, elegante, dar cel mai important, frumaose în modul lor de a fi mame, soții sau chiar bunici, mereu atente la cei dragi pentru care se sacrifică zi de zi.

fete tort velletri
Una dintre delicatese, tortul asociației

Muzica formației Hăucă, versurile poetului Alexandru Paraschiv, veselia celor veniți din Velletri dar și din localitățile limitrofe sau Roma, mâncarea bună și distracția au fost ingredientele unei duminici speciale, ale unor momente de relax de care, măcar din când în când, aceste grațioase femei au nevoie.

Una dintre doamne a împlinit anii și a avut surpriza de a fi sărbătorită de membrii asociației care i-au pregătit un tort și au emoționat-o până la lacrimi cu atenții. Senzație a făcut și „Georgeta”, „femeia” travestită care a făcut show și a stârnit hohote de râs cu „mișcările” sale originale.

dans
Dans si voie buna
d sarbatorita
O doamnă împlinește anii
d tuica
Țuica românească direct din butoiaș
d castigatori organizatori
Premiatele la Miss Mama

d friptura cristina Un juriu format din președintele Mioara Cristea, Ionela Nițescu, Vali Nichifor și Ghiță Boștioc, a desemnat  câștigătorii concursului. Titlul Miss Mama a revenit Florentinei Zaharia, încurajată de copilul său care striga: „Mami, mami, o să câștigi!”. Locul al doilea fost acordat Elenei Sima iar al treilea Finiței Pelin, urmate de un premiu special pentru originalitate și simțul umorului dat bărbatului travestit cu nume de Georgeta, „animatoarea” acestei sărbători.

fata baiat 2Fiecare doamnă și domnișoară a primit flori din partea Asociației Românilor din Velletri.

O după amiază însorită, o locație de excepție dar, ceea ce a fost cel mai important, fete și femei frumoase, fericite că pot petrece împreună o zi numai a lor.

Cristi Merchea