[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Asociația Românilor din Velletri – daruri pentru un sat din Vrancea

asociatie 1Asociația Românilor din Velletri, practic un grup de conaționali care locuiesc și muncesc de ani de zile în acastă localitate, la 40 de km de Roma, are mereu ceva de făcut.

De la aducerea unui preot român în localitate și până la organizarea evenimentelor cu diferite ocazii, de la activitățile de informare a românilor și până la participarea și implicarea în viața obștii orașului Velletri, această asociație a fost mereu în plină activitate.

O parte a membrilor asociației, în special fetele și femeile, lucrează în casele italienilor. Mulți dintre italieni donează fetelor noastre diferite lucururi: haine, jucării, cărucioare pentru copii, încălțăminte sau alimente. Astfel, Constantin Florea (președintele asociației) împreună cu Florentina Florea, Alina Nedelcu, Cristina Delia Liță, Cristina Ghergheluc și Elena Bucătaru au decis ca cele primite să fie donate copiilor și oamenilor care au nevoie acasă, în România.

as 3as 4Au fost împachetate, a fost găsit și un transportator dispus să facă un act de caritate (Euro Constantin din Focșani) așa că, săptămâna viitoare, hainele și jucăriile vor ajunge într-un sat din Vrancea.

Cei care au posibilitatea și lucruri în plus cu care vor să facă o bucurie, pot apela președintele asociației, Constantin Florea (tel. 320.4670988), care se ocupă de strângerea și distribuirea acestora.

Cristi Merchea