[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Atena. LECȚII DE ISTORIE A ROMÂNIEI DE LA DACI ȘI ROMANI LA MAREA UNIRE

🇹🇩LECȚIE DESCHISĂ DE ISTORIE, DIN MUZEUL NAȚIONAL DE ISTORIE A ROMÂNIEI
Asociația Interculturală Româno Elenă Dacia organizează sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 11.00, în colaborare cu MUZEUL NAȚIONAL DE ISTORIE A ROMÂNIEI, un eveniment special pentru copiii români din diaspora, o lecție deschisă cu tema ISTORIA ROMÂNIEI DE LA DACI ȘI ROMANI, LA MAREA UNIRE, dedicată Zilei Naționale.
🖥 🏫 Evenimentul va fi transmis în direct de la MUZEUL NAȚIONAL DE ISTORIE A ROMÂNIEI și se organizează în mediul online, pe platforma Zoom, adresându-se elevilor care activează în cadrul Școlii de Limba Română Dacia, din Grecia și din diaspora, cu vârste de peste 8 ani. În cazul în care sunt copii care doresc să participe, dar nu sunt înscriși la școală, ne pot contacta pentru detaliile de participare!
🇹🇩 Lecția de istorie va fi susținută de către profesorul Sorin Mărgărit împreună cu Andrei Grumeza și Flavius Roaită, muzeografi. Pe lângă o incursiune în timp, de la daci și romani, până la Marea Unire, elevii vor avea parte și de prezentarea Tezaurului României, de la MUZEUL NAȚIONAL DE ISTORIE.
Vă așteptăm cu drag!
Muzeul Național de Istorie a României
Margarit Sorin
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni
TVR Internaţional
Scoala de Limba Romana Dacia- Atena si Acharnes

Lasă un răspuns