[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Avem ministru, avem valoare …

andrei anghel 3

Fostul şef al MTV România a fost propus ministru al Departamentului Politici pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului de Externe.

Senatorul PSD Adrian Anghel va prelua portofoliul Ministerului Românilor de pretutindeni, unde îl va înlocui pe Bogdan Stanoevici, care şi-a anunţat demisia sâmbătă pe Facebook. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Senatului, Anghel a fost director general al MTV România, fără a menţiona perioada.

Adrian Anghel îi va lua locul lui Bogdan Stanoevici, care a fost depăşit clar de evenimente la alegerile prezidenţiale din 2016, când mii de români au stat la coadă pentru a vota, deoarece Guvernul nu a organizat suficiente secţii de vot în Dispora. Nu numai, pe întreaga perioadă a mandatului său, Bogdan Stanoevici a excelat în vizite, multe și dese, în comunitățile românești din străinătate fără a realiza lucruri concrete pentru aceștia.

Validat ca senator în grupul PSD la data de 19.12.2012, Adrian Anghel este co-autorul a 30 inițiative legislative (niciuna care să privească românii din Diaspora), 3 declarații politice, 5 întrebări, 5 interpelări și 9 luări de cubânt în plen, potrivit datelor oficiale din de pe site-ul senat.ro.

declaratie de interese-2014

Mai multe date pe:

http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=7ae6b400-70fe-49cf-b471-ff524e92a4be

Tot la această dată, 19.12.2012, senatorul este trecut drept vicepreședinte al Diaspora PSD pentru ca, în declarația de interese din 2013, să-l găsim președinte al acestei formațiuni până în data de astăzi.

CM