[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

,,Badanta” disparuta la Caserta. Apel al familiei

O singura zi si doua disparitii semnalate publicatiei noastre.

Mai devreme un vrancean, de data aceasta am fost contactati de nepoata unei romance care lucra in Caserta ca badanta si de care familialii nu mai stiu nimic de dinainte de sarbatori.

O disparitie ciudata, cea a Rodicai Hornea, 54 de ani. De loc din localitatea Ulmu, Braila, Rodica Hornea venise pentru ultima oara pe 30 august in Italia si lucra ingrijitoare intr-o familie din localitatea Limatola, Caserta.

Practic, in dimineata zilei de vineri, 21 decembrie 2018, Rodica a plecat de la locul de munca pentru a merge in tara de sarbatori si a le petrece cu cei dragi.

In noaptea zilei de vineri spre sambata romanca a fost insotita de un barbat si o femeie, probabil familiali ai batranei,  la Hotelul Amadeus din Caserta, unde si-ar fi petrecut noaptea pentru a putea pleca a doua zi cu autocarul sau trenul. Cei de la hotel au confirmat prezenta romancei acolo la acea data.

Se pare ca nepoata batranei ar fi mers la gara si ar fi gasit-o  cu doua sacose langa ea, a doua zi, dar la o noua incercare aceasta ar fi disparut de acolo.

 De atunci nimeni nu a mai avut vreo veste despre Rodica, aceasta neraspunzand la telefon si nici telefonand la locul de munca sau celor din familie.

Matusa mea este disparuta de o saptamana. Suntem foarte disperati pentru ca nu o putem gasi deloc..” ne-a scris nepoata acesteia.

Facem un apel pe aceasta cale tuturor celor care o cunosc sau o vor vedea sa anunte fortele de ordine din Italia la 112 sau 113 sau pe fratele ei, Nicusor Hornea, la 0040.767516048

Lasă un răspuns