[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Badantă jefuită într-un magazin din Lucca de o suspectă care a profitat de neatenția ei

Muncești 24 de ore din 24, 6 zile pe săptămână și ai doar o zi liberă, pentru un salariu care deseori este trimis în România, și în acea ocazie în care te deconectezi ești jefuită fără milă. Este povestea unei românce pe care jurnaliștii de la Il Tirreno au numit-o Lulu.

Lulu,  româncă de 48 de ani, lucrează ca îngrijitoare fixă în localitatea Ghivizzano din provincia Lucca. Vineri, 16 februarie, de comun acord cu bătrâna pe care o îngrijește, și-a luat câteva ore libere ca să facă unele cumpărături pentru a trimite familiei din România un pachet cu cele necesare, dar și pentru bătrâna pe care o asistă. Așa că, în jurul orei 17.30, cu mâinile încărcate de sacoșe, conaționala noastră a făcut o ultimă oprire la magazinul Tata din Lucca pentru a proba o pereche de pantofi pe care o văzuse în vitrină. Și-a pus sacoșele și poșeta pe jos și s-a așezat pe canapea să probeze pantofii.

Lulu și-a dat seama că-i lipsește portofelul cu 500 de euro, dar și telefonul mobil abia când a ajuns la casă ca să achite perechea de pantofi.

O femeie cu părul negru, lung, cam la cincizeci de ani, ten măsliniu, dar care vorbea bine italiană și purta o jachetă lungă, neagră, pantofi negri, pălărie bej și o pereche de ochelari cu rame aurite, s-a aproiat de ea, întrebând-o pe vânzătoarea magazinului despre o pereche de pantofi pentru bărbați de mărimea 38.

O întrebare ciudată, având în vedere că modelele de pantofi pentru bărbați pornesc de la mărimea 42 – explică vânzătoarea – i-am arătat câteva produse înainte de a avea loc furtul dar părea că nu mă asculta deloc; apoi, într-o secundă, s-a strecurat prin spatele doamnei și i-a furat totul”

Polițiștii au venit imediat la fața locului, iar proprietarul magazinului le-a pus la dispoziție imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a putea identifica autoarea furtului. Românca a primit gratis perechea de pantofi.

 

 

 

Lasă un răspuns