[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Badantă româncă arestată la Reggio Calabria. A bătut-o și a amenințat-o pe bătrâna de care îngrijea (Video)

Miercuri seara, 17 ianuarie, carabinierii de la Comandamentul Provincial din Reggio Calabria au prins și arestat, în urma unui ordin de executare pentru aplicarea măsurii preventive de arest la domiciliu, emis de Curtea de la Reggio Calabria, pe românca Moroșan Veronica, în vârstă de 60 de ani, care era de negăsit din iulie 2017, răspunzătore pentru maltratare, rănire, bătăi și amenințări.

Dispoziția vine în urma rezultatelor unei investigații efectuate de Carabinierii din Compagnia del Capitione, și vizează comportamentul violent repetat, comis între ianuarie 2017 și iulie 2017 , împotriva unei femei în vârstă de 84 de ani din Reggio, pe care românca o asista.

Prin urmare, la începutul anului trecut, în 2017, Moroșan a fost angajată ca îngrijitoare fixă pentru bătrâna de 84 de ani.

Fiica bătrânei a montat camere de supraveghere pentru că a început să aibă îndoieli cu privire la badantă. Semnele de pe corpul mamei sale puteau fi cauzate de bătăile primite și nu în urma căzăturilor accidentale, așa cum răspundea îngrijitoarea ori de câte ori era întrebată.

Pe camerele de supraveghere au putut fi observate imagini de o cruzime fără margini.

MOROSAN a fost condusă la G. Panzera din Reggio Calabria și se află la dispoziția autorităților judiciare.

 

Lasă un răspuns