[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Badantă” româncă narcotizează bătrânul și-i fură banii de pe card. Arestată

Padova, Italia.

Tribunalul din Padova a emis un ordin de arest pentru Maria Pîrvu, îngrijitoare româncă de 40 de ani, rezidentă la Due Carrare. Acuzațiile aduse acesteia sunt furt și  tâlhărie agravată, abandonarea unei persoane incapabile. 

În septembrie 2018, românca era îngrijitoare de doar două luni într-o familie de bătrâni italieni din localitatea San Nicolo, bătrânul având 93 de ani iar bătrâna 85, ambii bolnavi la pat.

Pe 4 septembrie 2018, Maria Pârvu l-a sedat pe bătrân luându-i cardul și efectuând mai mult eextrageri la bancomate, pentru o sumă de 2300 de euro. După care a trimis un mesaj fiicei acestuia prin care-i spunea că renunță la raportul de muncă pentru a pleca în Treviso. Fiica bătrânilor a mers imediat acasă la părinți unde și-a găsit tatăl inconștient și a chemat salvarea.

Tot ea a fost cea care a observat dispariția cardului și a alertat carabinierii care au demarat o anchetă. Astfel, zilele trecute, Maria Pîrvu a fost arestată în localitatea Due Carrare unde lucra „badantă” la un alt bătrân.

Lasă un răspuns