[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

BÂLEA LAC, UN REVELION ATIPIC

balea lacRevelion în hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Staţiunea Bâlea Lac este una dintre cele mai spectaculoase din România, situată la peste 2000 m altitudine în munţii Făgăraş. Dispune de aer curat, linişte, peisaje spectaculoase şi numeroase obiective turistice.
Zona Bâlea Lac face parte dintr-o rezervaţie naturală a Romaniei ce se întinde pe o suprafaţă de 180 ha, având relief glaciar, terase şi creste înalte cum ar fi: Iezerul Caprei – 2417 m, Şaua Caprei – 2315 m şi Paltinul – 2398 m.
Indiferent de sezon, staţiunea este minunată şi pregătită să îşi întâmpine turiştii. Iarna, aici se organizează sărbătorile zăpezii. În plus, sezonul rece durează aici aproximativ jumătate de an, astfel că se poate practica patinajul pe lacul Bâlea, ce îngheaţă în totalitate. Se poate opta şi pentru vizitarea cascadei Bâlea, din apropierea careia porneşte un traseu de telecabină până la lac.

balae lac3
Hotelul de gheaţă

Anual Bâlea Lac, în sezonul de iarnă, funcţionează ca un magnet pentru iubitorii sporturilor de iarna, dar şi turiştii simplii care îşi doresc să petreacă noaptea dintre ani în munţii Făgăraş la cea mai mare cotă din România.
Datorită vremii vitrege organizatorii construiesc Hotelul şi Biserica de Gheaţă din Bâlea Lac.
Noaptea cei mai buni dj vin pentru a intreţine o atmosferă specială transformând hotelul într-un club de noapte.