[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bambino Gesù, spitalul din Roma unde se primește asistență în 35 de limbi străine. GRATUIT

  Fără a intra în detalii despre cum acest spital de elită al Romei și Italiei salvează viețile copiilor, a multor copii și din România, vă prezentăm doar ce însemnă comunicarea acestei instituții postată pe site-ul său.

Avem grijă de familiile străine care aleg spitalul nostru pentru a-și îngriji copiii” spune unul din primele mesaje ale spitalului.


„Îi jutăm pe părinții copiilor internați în toate nevoile ne-spitaliere la 360 de grade, începând cu doborârea barierelor lingvistice, care reprezintă, de cele mai mult eori, primul adevărat obstacol în fața comunicării între medic și familie  și înlesnește integrarea copilului străin în activitățile ludice, școlare și recreative ale spitalului

 

Oferim:

 

– Un Serviciu de Consultanță Socială, ascultare, orientament și informații în ceea ce privește accesul la îngrijire;

– Un Serviciu de Intermediere Culturală care garantează familiilor străine interpreți în sediu în 24 de ore de la solicitare și în două ore în caz de urgență, pentru mai bine de 35 de limbi străine. ;

– Un Serviciu de Triaj Telefonic care constă în medierea telefonică în 3 minute de la apel pentru mai bine de 100 de limbi străine.

 

      entru familiile mai nevoiașe există posibilitatea de a primi o sistemare logistică gratuită în structuri fedelizate ale spitalului prin intermediul verificărilor sociale ale condițiilor reale economice.


Contacte
Consultanță socială și sistemare logistică|:
Tel: 06.6859.2780

Lasă un răspuns