[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Banca Transilvania în Roma: o nouă filială și peste 3000 de clienți

1460991937tire_italiaBanca Transilvania, singura bancă românească prezentă în Italia, și-a mai deschis o filială la Roma – Agenzia Casilina.

Cu un un număr de clienți care a depășit cifra de 3000 de la apariția sa la Roma, Banca Transilvania a simțit pulsul comunității românești, a înțeles-o și-i vine în sprijin. Astfel, conducerea sa a decis realizarea unei noi agenții într-o zonă a capitalei Italiei cu o ridicată prezență românească: zona Casilina (Via Casilina, nr. 2043). Situată în partea de est a orașului, zona numără peste 30.000 de rezidenți (dintr-un total de 85.000 in Roma și cca 200.000 în Lazio).

Dincolo de numărul mare de români, aici există și o puternică prezență antreprenorială a acestora, cu sute de firme de construcții, alimentare, servicii etc.

Deschiderea băncii, salutată de președintele Municipiului VI (echivalentul primarului de sector Sector în București n.r.), Marco Scipione, a avut loc printr-un gest de umanitate: Banca Transilvania a donat un defibrilator centrului de bătrâni din Cartierul Tor Bella Monaca.

 

Detalii:

  • Oferta Agenției BT Casilina este destinată persoanelor fizice şi companiilor; aceasta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia și BT Romania, încasări de cecuri, plăți și încasări SEPA etc.
  • Clienții beneficiază de consultanță în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenției, precum și de inițiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.
  • Banca Transilvania are în Italia 12 angajați, atât români, cât şi italieni.
  • Programul unităților BT din Italia este următorul: luni – vineri, 8 – 16.30; sâmbătă, 8.30 – 11.30, iar joia este program prelungit, 8 – 18.
  • Adresa noii agenții BT este Via Casilina, nr. 2043, Roma.
  • Cele mai populare servicii la Sucursala BT Italia: transferul de bani către BT România şi creditul imobiliar pentru achiziționări în România.

 

Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: „Continuăm să ne extindem în Italia pentru a susține inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc şi pentru a fi mai aproape de comunitățile de români. Îi aşteptăm pe clienți cu produse accesibile, cu promoții şi cu o echipă prietenoasă. Agenția Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania         şi-a propus să le deschidă în Roma în acest an”.

 

Lansări recente BT Italia, disponibile şi la Agenția Casilina:

  • Campania Prezintă-mi un prieten: clienții BT din Italia care recomandă Banca Transilvania unor alte persoane pentru a-şi deschide cont curent primesc câte 5 euro pentru fiecare recomandare de succes, iar prietenii acestora, adică noii clienți BT din Italia, primesc câte 10 euro. Promoția este până 31 iulie a.c., exclusiv online, pe siteul BT Italia.
  • Pachetul de cont curent cu cost lunar zero: este format din cont curent în lei şi euro, cardul de debit Visa CiaoBT şi BT24 Internet Banking & Mobile Banking. Cardul CiaoBT, destinat  persoanelor fizice, este un card de debit, în euro, contactless, care oferă acces la banii din contul curent în euro deschis la unitățile BT Italia. Poate fi folosit pentru plata cumpărăturilor de zi cu zi, oriunde în lume, inclusive online. Cu acest card, clienții beneficiază de următoarele facilități: comision zero pentru emitere şi administrare, comision zero pentru două retrageri lunare de numerar de la bancomatele din Italia. Pentru acest card se poate aplica onlin, pe siteul BT Italia.
  • Transferul de bani rapid către orice cont deschis la Banca Transilvania în Romania: clienții BT Italia pot transfera până la 10.000 euro în doar 5 minute către orice cont BT România, cu un comision de doar 3 euro la ghişeu sau 2 euro folosind sericiul de Internet Banking BT24.