[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bărbat dispărut! Urma să plece în Italia și avea asupra lui 1.500 de euro

Un tânăr din Hunedoara trebuia să plece în Italia, însă nu a mai ajuns la autocarul care trebuia să îl transporte. Tatăl său a anunțat autoritățile, iar bărbatul a fost dat în urmărire națională.

Florin Bulbucan în vârstă de 34 de ani a fost dat în urmărire naţională după ce de luni, 29 ianuarie, nu a mai dat niciun semn de viaţă familiei sale. Tatăl său, în vârstă de 76 de ani, a anunţat disparţia după ce nu a mai reuşit să ia legătura cu el.
 

Se pare că bărbatul a ajuns din Petroşani în Deva, dar nu s-a mai urcat în autocarul care trebuia să îl transporte în Italia.

Florin Bulbucan avea asupra lui bagajele şi circa 1500 de euro.

Semnalmente: înălțime – aproximativ 1,65-1,70 m, greutate – aproximativ 80 kg., ochi căprui, păr scurt, brunet, ten măsliniu, față rotundă, poartă barbă scurtă, întreținută, și nu prezintă semne particulare pe față sau corp.

 
La data plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din fâș până la nivelul taliei având culoarea galbenă, prevăzută cu fermoar și glugă, o pereche de pantalon tip blue jeans (de culoare albastră) care prezintă tăieturi în față, la nivelul coapselor, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare albă.
 
Persoanele care pot da informaţii despre caz sunt rugate să sune la 112.

Lasă un răspuns