[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bergamo – Și-a bătut soția și fiica în vârstă de 9 ani. Român arestat

Și-a bătut soția și fiica. Bărbat român arestat la Bergamo.

Un român de 43 de ani și-a bătut soția și fetița de numai 9 ani, amenințând-o pe cea din urmă că o aruncă de la etajul 3, doar pentru că i-a luat apărarea mamei ei.

Fapta datează din 8 0ctombrie, când carabinierii din Treviglio l-au prins în flagrant pe bărbatul aflat în stare de ebrietate, deja cunoscut forțelor de ordine pentru violență domestică, cu antecedente penale.

Fără nici un motiv, bărbatul a început să-și jignească și să-și bată soția, provocându-i diverse leziuni, întorcându-și furia și asupra fetiței de 9 ani, apucând-o cu forță, trântind-o la podea, amenințând-o că o aruncă de la etajul 3 al locuinței familiei.

După un astfel de gest grav, femeia și fiica ei au fugit de acasă, alertând carabinierii.

Odată declanșată alarma, carabinierii din Treviglio au mers acasă la bărbatul de 43 de ani, unde se afla un alt fiu al cuplului, cu puțin peste 18 ani, și la rândul lor, au fost agresați de român. S-a dispus arestarea acestuia pentru violență domestică, vătămări corporale grave, precum și rezistența față de publicul oficial.

Femeia de 43 de ani și fiica acesteia au fost conduse de carabinieri la spital. Medicul legist i-a eliberat un certificat medico-legal cu 25 de zile îngrijiri medicale. Fetița de 9 ani are o prognoză de 5 zile pentru eschimozele provocate de loviturile primite de la tătăl ei.

Arestatul a fost trimis la închisoarea din Bergamo.

Sursa: Corriere della Sera

 

Lasă un răspuns