[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bogdan Deleanu – la un „panino” alături de muncitorii români din Florența

Românii din Italia au avut ocazia sa stea de vorbă cu Bogdan Deleanu, candidat pe lista Alianței 2020 USR PLUS la Europarlamentare. Au fost discuții interesante, în care Bogdan a împărtășit cu ei din vasta lui  cunoștința și experiență din cadrul Parlamentului European.

În 2018 a fost cel mai tânăr civil al misiunii ONU de menținere a păcii din Haiti, are 11 ani de experiență în instituțiile europene, dintre care ultimii șapte în Parlamentul European și candidează la alegerile europarlamentare pentru că își dorește să oprească risipa de potențial a României în mediul european și pentru a putea decide asupra reformelor europene din următorii ani.

În cazul în care va fi ales în Parlamentul European, Bogdan își dorește să consolideze punțile de legătură dintre societatea civilă românească și UE, să apere democrația din România, lucrând la Instrumentul European pentru Democrație, Stat de Drept și Drepturi Fundamentale, să contribuie la finalizarea Instrumentului pentru Valori Europene și să lupte pentru realizarea Uniunii Europene pentru Apărare, complementară NATO, cu un cartier general în România.

Bogdan a fost prezent în Italia incepand cu 11 mai la Firenze. Seria evenimentelor a continuat în 12 mai la Torino, 13 mai în Veneto, 14 mai la Imola, 15 mai la Milano terminându-se la Roma în 16 Mai.
Remarcabila a fost vizita la Firenze, “unde după 2 ore în Mercato Centrale am întâlnit un grup de români, de băieți tineri care muncesc în construcții, în Italia. Erau în pauza de masă. Mâncau panini pe treptele Pieței Centrale din Florența.

Deși au de mers zeci de kilometri cu mașina până la cea mai apropiată secție de votare (la Prato, pentru că Firenze a rămas fără secție de votare), deși muncesc duminica, deși vor sta la cozi interminabile, toți vor vota pe 26 mai. Și vor vota cu Alianța 2020 USR PLUS.” -Bogdan Deleanu.

Va invitam pe toți să vă exprimați votul în 26 mai. Ieșiți masiv la vot!

Lorena Manciu 

Lasă un răspuns