[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bogdan Stanoevici, fost ministru al românilor de pretutindeni, în comă

Bogdan Stanoevici, forstul șef al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni se află în comă, potrivit adevărul.ro Deşi iniţial a fost confirmat cu COVID-19, actorul a ajuns în stare gravă după ce a luat altă infecţie din spital.

62 de ani, actorul și politicanul Bogdan Stanoevici este internat la secția Terapie Intensivă de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucureşti. Depistat initial cu COVID-19, starea sănătăţii sale s-a agravat din cauza unei infecţii nosocomiale căpătată în spital.

Cu doar o lună în urmă, Bogdan Stanoevici dădea explicații într-o conferință de presă de ce nu poartă mască, susţinând că este sănătos şi nici nu încalcă legea.

Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment„.

Lasă un răspuns