[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bogdan Stanoevici, fostul ministrul al românilor de pretudindeni, noul director al Circului Globus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a numit Bogdan Stanoevici, fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, director general interimar al Circului Globus din București, potrivit unui comunicat al primăriei. Sanda Ladoși va ocupa poziția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic. 

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoși va ocupa poziția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, în baza unei dispoziții semnate de primarul general Gabriela Firea, a anunțat Primăria Capitalei.

Fostul ministru Bogdan Stanoevici a afirmat că a avut șansa să joace alături de mulți artiști ai Circului Globus și că a fost la fiecare spectacol, fascinat de înaltul profesionalism și de pasiunea cu care aceștia își făceau meseria.

„Sub cupola Circului îmi doresc să răsune râsetele copiilor, pentru că binele copiilor este principala noastră preocupare. Sub cupola Circului îmi doresc să putem crea o altă lume, mai bună și mai frumoasă, în care mici și mari își doresc să se regăsească pentru câteva clipe de visare. (…) Am avut plăcerea să cunosc, din interior, marea familie a artiștilor Circului Globus. Acum, am onoarea, bucuria și dorința de a crea o mare familie artistică, formată din artiștii Circului, actori, dansatori și cântăreți, pentru ca în Arenă să putem arăta tuturor, prin spectacolele pe care le vom face, o altă imagine a României frumoase”, a spus Stanoevici, potrivit comunicatului citat.