[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bollengo – Un român a bătut și a jefuit o bătrână în noaptea dintre ani

Un român în vârstă de 34 de ani a intrat mascat în casa unei bătrâne în noaptea de Revelion. A bătut-o, a jefuit-o și a legat-o de pat, relatează Lasentinella.gelocal.it

Era trecut de miezul nopții când, o femeie de 70 de ani din Bollengo, provincia Torino, venind acasă singură după ce a petrecut seara cu niște rude, a găsit ușa apartamentului forțată.

Odată ce a intrat în casă a surprins un bărbat cu fața acoperită, care a bătut-o, a obligat-o să-i dea toți banii din casă, adică 500 de euro și, apoi a imobilizat-o pe pat, a legat-o de mâini și de picioare și i-a strâns eșarfa în jurul gâtului, rupându-i bijuteriile pe care le purta la gât. I-a furat 400 de euro în numerar din geantă, cât și telefon mobil, apoi a amenințat-o cu moartea dacă va suna la carabinieri și s-a făcut nevăzut.

După două ore, bătrâna a reușit să se dezlege, cerând ajutor vecinilor. Carabinierii companiei Ivrea au intervenit imediat la fața locului și au pornit pe urmele tâlharului.

Bărbatul, un român în vârstă de 34 de ani a fost prins câteva ore mai târziu pe strada provincială 228, în jurul orei 05:30. Acesta se îndrepta, pe jos, spre locuința sa din Bollengo. Agenții au găsit asupra lui 400 de euro, iar la percheziția efectuată domiciliu au găsit cartela sim și telefonul femeii tâlhărite.

Românul este zidar de meserie, nu are antecedente penale și a fost supus detenției la închisoarea Ivrea pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Femeia a fost dusă la camera de urgență a spitalului din Ivrea, unde i s-au acordat îngrijiri medicale apoi a fost externată cu câteva zile de prognoză.

 

Lasă un răspuns