[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bologna – Nicu Chirilă, mort după 40 de zile de agonie

S-a mai stins un român în Italia.

Nicu Chirilă, un muncitor metal-mecanic român de 55 de ani, a decedat joi dimineața, 15 noiembrie, la un spital din localitate după o agonie de 40 de zile, potrivit cotidianului ilrestodelcarlino.it

Cum au decurs faptele?

Pe 6 octombrie 2018, seara, Nicu merge la centrul comercial „Navile” pentru a-și cumpăra o pereche de pantofi. Odată ieșit, în drum spre stația de autobuz este atacat și bătutu cu bestialitate. Se ridică cu greu și ia autobuzul spre casă. Aici povestește familiei (locuia cu fratele și cumnata) despre agresiune și le spune că se simte rău. La orele 21:00  pierdea sânge dintr-o ureche fiind palid și slăbit. Cumnata cheamă ambulanța iar Nicu este transportat la spitalul Maggiore din Bologna. 

Situația sa nu pare gravă: două coaste rupte și o traumă, care par să-i nu-i pericliteze viața. Lucrurile se agravează și, pe 11 octombrie, Nicu intră în comă fiind transferat la secția Reanimare.

Reprezentanții spitalului cheamă poliția care așteaptă ca Nicu Chirilă să-și revină pentru a putea fi audiat. Numai că Nicu nu își mai revine, devine inconștient iar în dimineața zilei de 15 noiembrie decedează.

Poliția, sun coordonarea procurorului Manuela Cavallo, a demarat certetările pentru tâlhărie și omucidere. 

C.M. 

Lasă un răspuns