[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bologna – Țigancă româncă, prinsă la furat de trei ori într-o zi

Bologna, 24 septembrie 2017

O țigancă de naționalitate română a fost surprinsă în timp ce a furat produse în valoare de 49 de euro de la Penny Market din Via Massarenti și denunțată de lucrătorii din supermarket.

Cu toate acestea, plângerea nu a fost suficientă pentru a o calma, deoarece după-amiaza, românca în vârstă de 29 de ani, cu antecedente penale, a recurs la altă infracțiune.

Era în jurul orei 14:00, când femeia, profitând de faptul că un bărbat de 46 de ani a deschis mașina pentru a-și așeza cumpărăturile în portbagaj, s-a așezat pe scaunul pasagerului. Când bărbatul a încercat să o facă să iasă din mașină, aceasta i-a tras lanțul de aur de la gât și apoi a fugit. Victima, care se afla în parcarea supermarketului Lidl din Via Larga, a sunat la 113.

Și, în timp ce carabinierii luau declarația bărbatului de 46 de ani, au fost informați prin stație că o femeie tocmai a fost oprită, în apropiere de Conad, pentru furtul unor haine în valoare de 170 de euro.

Bărbatul căruia îi furase lanțul de aur a recunoscut-o. La plângerea de dimineață au fost adăugate alte două infracțiuni.

Sursa: Il Resto del Carlino